KORACI DO KUĆE

KORACI DO KUĆE

Kada odaberete House of Scandinavia, možete biti sigurni da će proces zadovoljiti vaša najviša očekivanja. Od dana kada ste nas izabrali do dana useljenja, mi ćemo vas voditi u donošenju važnih odluka i upravljanju detaljima.

Korak #1

Naš prvi međusobni susret – tokom kojeg ćemo se upoznati sa Vašim željama, idejama, Vašim nacrtom, ukoliko ga posedujete, koji standard gradnje želite i sl.

Korak #2

Pristupamo analizi i izradi studija pretpostavljenih troškova – koja će Vam u ovoj fazi olakšati odluku. Ovo je takođe faza u kojoj ćemo se truditi da usaglasimo Vaše želje, vizije i potrebe sa Vašim budžetskim okvirom. Dakle, ukoliko nešto treba da se koriguje na samom dizajnu i konstrukciji kako bi se troškovi eventualno umanjili ovo je faza u kojoj to činimo sve dok ne budete zadovoljni sa rešenjem i sa cenom.

Korak #3

Prezentacija usaglašenog dizajna i sastavljene detaljne ponude – bazirane na studiji očekivanih troškova. U ovom periodu ćemo definisati preostale detalje, po potrebi izvršiti eventualne dodatne prilagodbe, te odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Korak #4

Potpisivanje Ugovora i uplata avansa – nakon čega pristupamo nabavci materijala i razradi projektne dokumentacije za proizvodnju.

Korak #5

Proizvodnja materijala za Vaš objekat prilikom čega vi možete pristupiti izgradnji temelja. U toku proizvodnje, kao i na samom kraju bilo bi nam zadovoljstvo da nas posetite i uverite se u kvalitet proizvedenog materijala pre isporuke.

Korak #6

Isporuka i montaža. Vaš objekat će se pojaviti na željenoj lokaciji i pred Vašim očima u roku od nekoliko dana.

Korak #7

Čestitamo! Vaš objekat je gotov i spreman za useljenje, a nama je bila čast raditi za Vas.