KORACI DO KUĆE

HouseScandinavia_S11

PRVI KORAK

Naš prvi međusobni susret – tokom kojeg ćemo se upoznati sa Vašim željama, idejama, Vašim nacrtom, ukoliko ga posedujete, koji standard gradnje želite i sl.
HouseScandinavia_S22

DRUGI KORAK

Pristupamo analizi i izradi studija pretpostavljenih troškova – koja će Vam u ovoj fazi olakšati odluku. Ovo je takođe faza u kojoj ćemo se truditi da usaglasimo Vaše želje, vizije i potrebe sa Vašim budžetskim okvirom. Dakle, ukoliko nešto treba da se koriguje na samom dizajnu i konstrukciji kako bi se troškovi eventualno umanjili ovo je faza u kojoj to činimo sve dok ne budete zadovoljni sa rešenjem i sa cenom.
HouseScandinavia_S33

TREĆI KORAK

Prezentacija usaglašenog dizajna i sastavljene detaljne ponude – bazirane na studiji očekivanih troškova. U ovom periodu ćemo definisati preostale detalje, po potrebi izvršiti eventualne dodatne prilagodbe, te odgovoriti na sva Vaša pitanja.
HouseScandinavia_S44

ČETVRTI KORAK

Potpisivanje Ugovora i uplata avansa – nakon čega pristupamo nabavci materijala i razradi projektne dokumentacije za proizvodnju.
HouseScandinavia_S55

PETI KORAK

Proizvodnja materijala za Vaš objekat prilikom čega Vi možete pristupiti izgradnji temelja. U toku proizvodnje, kao i na samom kraju bilo bi nam zadovoljstvo da nas posetite i uverite se u kvalitet proizvedenog materijala pre isporuke.
HouseScandinavia_S66

ŠESTI KORAK

Isporuka i montaža. Vaš objekat će se pojaviti na željenoj lokaciji i pred Vašim očima u roku od nekoliko dana.
HouseScandinavia_S77

SEDMI KORAK

Čestitamo! Vaš objekat je gotov i spreman za useljenje, a nama je bila čast raditi za Vas.